YouTuber leszek (2023) #1: Alapok


Úgy döntöttem megpróbálom a YouTuberkedést.
Ami elsőnek furcsán hangzik annak aki 10 éve belebotlik a videóimba és most is azt látja, hogy van a csatornán 70 videó, meg a Gazsi első rap-je is 4 éves.

De eddig csak videókat készítettem. Amitől még senki se lesz Youtuber, hiába tölti fel. Eddig nem akartam megfelelni, kiszolgálni. Meg is lett a böjtje, mert kb minden 600 feliratkozó csatornámat törölték egyik napról a másikra. De a tiltásokra még visszatérünk.

Meg kell érteni, hogy egy Youtuber nem a minőséggel tör előre, hanem a legszélesebb youtube-ot nézők elérésével. Azoknak az alkalmi trendjét kell kiszolgálni és folyamatos tartalmat kell biztosítani. Ez azt is jelenti, hogy nem akkor csinálsz videót, mikor tényleg van egy jó videó ötleted.

Hátrányaim:
Nincs kurva jó női testem giga csöcsökkel…és nem is tervezem megcsináltatni.
Öreg vagyok. Ha megnézek egy Dancsó Péter közönségtalálkozót…és fel kell fogni, hogy gyerekek pazarolják el leginkább az idejüket ezen a platformon. -Öreg vagyok
Nem vagyok hajlandó Trash tartalmat fogyasztani: Nagy Ő, ValóVilág, Luxusfeleségek -No trash
Ha az emberek 80%-a nem ért valamihez. Nem leszek én is hülye, hogy ne veszítsek követőket. -Nem vagyok NPC
Nem fogok politikai törzseket kiszolgálni. Nem is értem, hogy a pesti homokosok youtubereket vagy a fidesz kiskatonák kiket szórakoztatnak. Mindig ugyan azt mantrázzák és még tényleg képes valaki rájuk kattintani. -No politic
Ja meg amit most is elrontottam. Be kéne fogom a pofám, mert mindenki érzékeny. -Nem PC kompatibilis
Semmivel nem tudok azonosulni a YouTube trendingből. Se a gypo zene, se a mindecraft, se a kamu politikai elemzéssel. -Nem értem a trendet

Előnyeim:
Kreatív vagyok. -Kreativitás
Megvan a technikám. -Meglévő technika
Fél éve napi 10 órába csinálom az Obi-Wan paródiát, így van pár videóm előre. Meg mínusz 3 millióm ha kiszámolom a költségeim. -Tartalék videó
Van vagy 20 ötletem kidolgozásra. -Meglévő ötletek

A modern kor problémái:
-Politikailag elfogult minden nagy platform. Ezért ekkora hír az Elon-Twitter felvásárlás.
-Az algoritmus alapú keresés egy nagy átverés.
Gondolj bele hogy veszed fel a versenyt egy már rajongó bázissal rendelkező videóssal?
Buborékba zárja a felhasználókat a platform. Amibe ugye mi nem vagyunk. Ha valaki megtalál minket, nem mutat tőlünk több videót. Akkor se ha folytatásos videóról van szó.
Rákényszerít a reklámvásárlásra.
Meg a legtermészetellenesebb dolgok. Meg van határozva mikor kell kiraknom a videót. Ezt a videót is direkt kedden osztom meg.

Gondoljatok bele. 2012-ben feltettem az első videót és 2 nap alatt 40.000 ember látta.
Most meg 600 követővel 200 embert érek el, ha kirakom az összes platformon.
Így is 2 évente kb 600 feliratkozónál törlik a csatornám. A szabályzat szerint Több videó szabálysértése után van ez. A valóság az, hogy egyszerre kapom meg a figyelmeztetést 2 videóra. Az se baj, ha régiek. Amúgy se közli csatornatörlésnél a YouTube, hogy mi a fasz baja van. Meg lehet fellebbezni egy. Ami olyan, mintha a Mikulásnak írnál ha árva vagy.

Kommentbe írjátok már meg, hogy ti ide mit tennétek. Régen egy nagy TV volt. Lehet megint az kéne, vagy valami ami motivál, vagy gigacsöcsös nők, mintha nekem telne rájuk.

Köszönöm, hogy megnéztétek a videót. Nézzétek meg a régi feltöltéseket is. Meg ha valakinek picit is tetszik ez a humor, akkor biztassátok hogy iratkozzon fel!