Orbán Nagyinterjú 2023.01.17.


Brüsszel
Üdvözöljük a hallgatókat, mellettem vendégem Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. Mi most az aktuális szlogen? Soros, Gyurcsány?
Meg fogjuk állítani Brüsszelt.
Mint a koronavírust este 8 után?
Vagy mint a fizetésed felét + Áfát
Erre még visszatérünk.
Egyik napról a másikra
Aktuális, hogy elveszik tőlünk az Erasmus programot, mert az emberei vannak mindenhová beépítve.
Egyik napról a másikra elveszik tőlünk az Erasmus programot és ezek oktatnak ki minket jogokról, meg bosszúszavazásról.
Önök is egyik napról a másikra változtatnak meg mindent. Például KATA, vagy így vették el a benzinárstoppot a többi EU-s autóstól, majd a vállalkozásoktól, majd mindenkitől. Miről fognap még egyik napról a másikra átállni?
Ahogy anyádról a húgodra is fogunk, ha így folytatódik a számonkérés.
Szankciók
A szankciókat mind megszavazták. Itthon meg költik a pénzt az ellentétes propagandára.
Ezt Ön még nem érti, mert nem látja a nagy képet.
Mi lenne a nagy kép?
Nem látta tényleg? Ott van egy óriási nagy kép rólam, ahol oda van írva, hogy ki Magyarország miniszterelnöke. Az a nagy kép.
Has
Hogy a gyengébbek is értsék. Nem az számít, hogy az én farkam évről-évre rövidebb a növekvő hasam miatt, hanem hogy úgyis az én farkam kell ápolgatni ha valakinek kell valami. Tudom, hogy vannak szebb és jobb farkak. De erre járnak rá és ez a lényeg.
Magyarok az elsők
Ha a Blikk lennénk megkérdezem, hogy a hasa kinőtte már a farokméretét, de inkább térjünk át a tanárokhoz, akiknek a fizetését ahhoz kötötte, hogy nem kaptuk meg az uniós pénzeket.
Így van, jól elbarmolták a költségvetésünket ezekkel az utólagos időhúzásokkal. És bizony most nincs pénz. És ha éhezés van, akkor az ember még sem a más gyerekét segíti meg, hanem a saját családját elsősorban.
-A kis családomat, mint a lányom.
-Nagy családomat, mint a Tiborc vejem.
-A fogadott családomat, mint a Fidesz tagok. Ahol Pintér Sándor a keresztapa és Mészáros Lőrinc az elkényeztetett jól lakott kis unoka.
Monitor
Minek ennyi pénzt kisajátítani?
Mondja ezt Ön ennyi monitorral, úgy hogy papíron kapta meg a kérdéseket.
Munka után game streamet csinálok. De úgy se ért a fiatalokhoz.

Karácsony
Most itt vagyunk a fővárosban, ahol Karácsony Gergő elverte a Fideszt. Fél-e attól, hogy nagyobb karriert fut be és leváltja Önt?
Karácsony Gergő semmilyen választást nem tud megnyerni. Miről beszél ember?
De hát ő a főpolgármester.
Igen, de ez nem azt jelenti, hogy bárki is azt akarja, hogy ő bármi legyen. Az ő képességei arra elegendőek, hogy a McDonaldsban dolgozhasson. Elmagyarázom. Itt az emberek divatból büntetik a Fideszt. Ez az O1G maga elé tolta ezt a szerencsétlent. Viszont maguk előtt tolhattak volna egy 3 lábú kutyát is. Érti már?
Aranybulla
Sajnos igen, itt lakom. Lepontozták az Aranybullát. 1 milliárd forintból készült. Ez nem égés?
Ez csak sima trollkodás. Kamupontozással. Onnan tudom, hogy több 1-es értékelés van rajta, mint amennyi embert érdekelt.
Rezsi
A benzin 2x annyiba kerül, az élelmiszer 2x annyiba kerül, az áram 2x annyiba kerül, a gáz legalább 7x annyiba kerül. Szóval ezeknek az adóbevételei is ennyivel többet hoznak a kormánynak. Még sincs elég pénz és adócsökkenés se. Miért?
Mi jobban beosztjuk ezeket a pénzeket, mint az emberek és vállalatok. Az egész bizalom kérdése.

Többet olvasok
Nem zavarja az a rengeteg kritika, amit Önről lehet olvasni?
Demokrácia van. Azt írnak, amit akarnak ha ettől megnyugszik a lelkük. Pride-on is szaladgálhatnak a kis tangájukban. Aki ismer az tudja, hogy én olvasom ezeket is, de én alapból többet olvasok, mint a vásárolt szavazóink.
Demokrácia
Mi van azokkal akik megkérdőjelezik a jogállamiságot, a demokráciát Magyarországon?
Fel kell fogni, hogy demokrácia van. Az nyer, akinek a legtöbb szavazata van. És nekünk volt a legtöbb krumplink. Erről szól a demokrácia. Aki azt mondja, hogy diktatúra van, annak egyszerűen nem volt elég krumplija és irigy.