Zelenszkij EU beszéd és Orbán szívatás

Először is kérnék egy nagy tapsot önöknek, hogy finanszírozták az Ukrán-Orosz háború második évadát!
Ez nem jöhetett volna létre, ha csak az Egyesült Államok támogat.

Mikor még a TV-ben zongoráztam a tökömmel, vagy nő ruhákba öltöztem. Nem gondoltam volna, hogy 2x is benne leszek egy politikai sorozatban, ahol én vagyok a főszereplő.

Olyan vagyok, mint valami elcseszett Disney hercegnő.
Egyik nap még 20% népszerűségen lévő miniszterelnök voltam. A kontinens legkorruptabb országában. Most meg magukat nácinak valló katonákkal, terrorizált kisebbséggel és zéró gazdasági politikával bevezetem az országom az Európai Unióba.
Mindezt úgy, hogy más országok jogállamiságát megkérdőjelezik. Emlékszem mikor Magyarország szívatását kezdték, akkor kicsit be voltam csiccsentve…na jó. Baszva. Én behugyoztam a röhögéstől.

Köszönöm, hogy megszavazták a szankciókat. Mindezt úgy, hogy kihagyták a választópolgárokat, akiknek az életét befolyásolja.

Nagyon köszönöm az eddigi pénzeket, fegyvereket, katonai járműveket. Nem mondanám, hogy életeket mentettek vele, biztos van erre egy jobb kifejezés.
De még több pénzt követelek, mert Putyin elpusztítja az Önök országát is! Nem fogják fel, hogy már gyakorlatilag bombázzák az osztrák Alpokat, a Spanyol tengerpartokat, a maradék fehérlakta Francia területeket?

Bocsánat, hogy még nem angolul beszélek, de majd megtanulom hamarosan azt a nyelvet is…mint az ukránt.

Sokan kérdezték, hogy mikor lesz vége a háborúnak. Főleg azért, mert párszor már kijelentettem a győzelmünket, ahol Oroszországot megsemmisítsük. Nos nem tudom mit mondhatnék… mert amerikai marketingesem csak holnap érkezik.

Lengyel barátaimnak nagyon szépen köszönöm a támogatását és hogy ennyire felemelték a katonai büdzséjüket. Persze nekem kurva gyanúsak vagytok, hogy területi fenntartó címen területeket akartok elnyerni, amiért irtottunk titeket. Szóval fél szemem rajtatok.
Ja és bocs a rakétáért. Mondtam a többieknek, hogy nem fogjátok bevenni, hogy egy orosz plusz pár száz kilométerrel több üzemanyagot tesz a rakétába…de egy próbát megért.

Orbán Viktor, Volodimir Zelensky Brussels Brüsszel Orosz háború vicc poén igazság sorozás
Eljött a pillanat, hogy találkozhatok Viktor Orbánnal, aki nem nagyon szokta engedni, hogy vakon..khm…zsírozottan menjenek itt a dolgok. Ő nem érzi át a helyzetem.
Viktor Orbán! Szeretném meghívni Kijevbe. Teljesen baráti jelleggel. Együtt felszív…khm.. megiszunk valamit. Csak hogy lássa, emlékezzen rá, hogy milyen amikor Oroszország bassza szét az országod.

Orbán telefonon: Helló Zelenszkij.
Z: Helló!
O: Hol vagy?
Z: Én Kaliforniában csinálom a zöld hátteres videókat.
Itt vagyok 4 órája. Kijevben.
Érezd jól magad. Szép város volt.
O: Az orosz-zsidó kurva anyád, de tényleg. Te szivatsz?
Z: …Nem
O: Mindjárt kapok egy agyvérzést. Te normális vagy? Tök feleslegesen jöttem el, egy háborús övezetbe?
Z: Dehogy is! Minden magyart szeretünk ukrajnában…besorozni. Az ukrán katonák már elfogytak, de mindegy is, mert mindjárt lejár az elnökségem.