Esküvői felszólalásom


Nikinek és Gábornak szeretettel!

Először is szeretném leszögezni, hogy ez a ballagási öltöny nem azért van rajtam, mert az összetartozásomat akarom kifejezni egy volt osztálytársammal, hanem mert nincs másik.

Kb. 2,5 milliót dobtatok ki erre a családi összejövetelre. Csak szólok, hogy én ennyiért kripto bányászgépet vettem. De hát mindig is én voltam az okosabb.

Mondjuk, persze mi akik full fiús iskolába jártak, tudjuk, hogy ez csak egy elterelés. Ne szégyelld. 2021-van. Ma már kötelező homárnak lenni.

Most hogy megerősítettétek a házasságot szóban és írásban. Ideje tettekkel is bizonyítani. Ami nem a gyűrű, hisz nem akarjuk, hogy Gábor ujját leszaggassa egy gép a gyárban. Hanem amire mindannyian gondolunk, az egy CSOK baba.

Találtam egy nagyon gyönyörű idézetet a szerelemről. De én nem égetem magam ilyenekkel.

Mindannyian kívánjuk, hogy szerelmeteknek legyen gyümölcse. Aki olyan Szép, mint Niki. (mutat Gáborra) és… *kínos csend.

Minden házasságban lesznek hullámvölgyek. Ami itt roppant izgalmas, mert mind a ketten kung-fuztatok. Komoly családon belüli erőszak várható.

Gábor, a legénybúcsún felcsinált kurva miatt ne aggódj. Elintéztük. Soha sem láttad, soha nem létezett, legénybúcsú se volt.

Ha már felcsinálás…ami ugye nem volt.
Mivel az Európai Unióban a férfiak is szülhetnek, így természetesen Gáborra is vonatkozik a spermadonor felajánlásom.

Az esküvői képeket majd privátba kérem, ne szánalmaskodjatok a közösségi felületeken. Úgyis azok lájkolják, akik itt vannak. Azt meg minek?

És utoljára beszéljünk a legendáról: Gábor farka.
Gábor farka nagyobb, mint a miénk.
*egy nő: tökéletes fasz
Tovább bírja és jobban is használja.
*egy nő: de még mekkora fasz
Gábor mégis úgy döntött, hogy megházasodik, így szegényt nyugdíjba küldte. Kivégeztette, lemondott róla.
Szeretnénk megköszönni, hogy így végre mi is esélyt kapunk.
Köszönjük a lehetőséget.